Qüestió de temps!
La cocció d'un ou dura uns 10 minuts, en general.
No obstant aquest temps pot variar per diferents factors.
Per exemple, en diferents parts del món, coure un ou pot dur fins a 40 minuts!!!
Per què?
No obstant aquest temps pot variar per diferents factors.
Per exemple, en diferents parts del món, coure un ou pot dur fins a 40 minuts!!!
Per què?
La temperatura és important?
ResponEliminaEn principi l'aigua bull a 100ºc. En aquest cas, la temperatura no seria important, sempre i quan intentem bullir l'ou de la manera que normalment ho feim.
EliminaSe suposa que bollim l'ou a 100º
ResponEliminaEl ou es de gallina o d'un altre animal?
ResponEliminaPodria ser de qualsevol animal ovípar!
EliminaL'ou podria ser de peix, de caragol, de tortuga o d'un altre ocell.
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaNo passis pena, vas bé!
EliminaI aquí va la solució: l'ou no era de gallina, sinó d'estruç!
ResponElimina